Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią

Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią
Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 38g białka, oraz 23G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz jajko, grejpfrut, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej, oraz Pstrąg smażony z mąki kukurydzianej z pomidorem, szczawiem i bazylią Panzanella.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża usuń skórkę i gorzki biały Pestka z grejpfruta. Pracując nad średnią miską, ostrożnie przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje do miski. Wyciśnij pozostały sok grejpfrutowy do osobnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę, jajko i mąkę kukurydzianą umieścić w 3 płytkich miseczkach. Filety z pstrąga przyprawiamy solą i pieprzem i lekko obsypujemy mąką, odsączając nadmiar. Filety zanurz w ubitym jajku, a następnie zanurz je w mączce kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na dużej patelni, rozpuścić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać liście szałwii i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż chrupiące, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Przenieś liście szałwii na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Dodaj 1/4 cala oleju roślinnego na patelni i ciepła, aż migotanie. Ostrożnie dodać filety z pstrąga i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy i tylko gotowane przez, o 3 protokół z każdej strony. Filety podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyrzucić olej i wytrzeć patelnię ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj świeży sok grejpfrutowy i wodę na patelnię i doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, dodać kawałki grejpfruta i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć patelnię z ognia i zawirować w pozostałych 2 łyżki masła, 1 łyżka stołowa na raz. Doprawić solą i pieprzem.na pstrąga łyżkę sosu i grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Każdy filet udekorować 2 liśćmi szałwii i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn