My Plum Crisp
Need a deser wegetariański? Moja śliwka Crisp może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 19 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zmielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową, płatki owsiane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Plum Crisp, Plum Crisp, oraz Plum Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
Wymieszać 1 szklankę płatków owsianych, 1 łyżkę masła i 2 łyżki brązowego cukru w misce; wcisnąć mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia. Lekko wymieszać śliwki, biały cukier, mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową w innej misce.
Rozłóż mieszaninę śliwek na skórce.
Wymieszać 1 szklankę owsa, 2 łyżki brązowego cukru i 1 łyżkę masła w misce, aż dobrze się połączą, i posypać mieszaninę kruszonki na wierzchu śliwek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie śliwkowe bąbelkuje i chrupiąca polewa jest rumiana, o 35 protokół.