Musztardowa zieleń i ciasto Fontina Filo
Musztardowa zieleń i ciasto Fontina Filo to Wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser fontina, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany ser z indykiem, Fontiną i jabłkowo-musztardowym smakiem, Zielona cebula i Fontinan Arancini, oraz Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą.
Instrukcje
Gotować warzywa w partiach w dużym garnku z wrzącą wodą do miękkości, 1 do 2 minut, i przenieść partie do miski z lodowatą wodą.
Odcedzić zieleninę i wycisnąć tak sucho, jak to możliwe. W misce wymieszaj warzywa z olejem, solą i pieprzem.
Masło 8 W. kwadratowa patelnia do pieczenia i ułożyć kwadrat filo 1 na dole.
Posmaruj lekko masłem i top z 5 więcej kwadratów, masłem każdy. Wierzch z zieleniną, następnie serem. Powtórz warstwowanie filo i masłem z pozostałymi arkuszami, a następnie przetnij wszystkie warstwy na 9 sztuk.
Piec na złoty i chrupiące, o 55 protokół.
* Lub użyj 3 worków (10 oz. każdy) posiekane zieleniny musztardowe; będą nieco żuwsze, ponieważ żeberka są włączone.