Musztarda Granat Polędwica Wieprzowa

Musztarda Granat Polędwica Wieprzowa
Musztarda granat Polędwica wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, musztarda dijon, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona granatu można śledzić to danie główne z Granat Jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Salsą Granatową, Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatów, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatu.

Instrukcje

1
W czystym słoiku z ciasną pokrywką połącz sok z granatu, sok pomarańczowy, musztardę, miód, czosnek, skórkę pomarańczową i pieprz cayenne. Dokręcić pokrywkę i wstrząsnąć, aż wszystko dobrze się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2
Polędwicę wieprzową zalać dużą plastikową torebką. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Zalać dużą patelnię sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Usuń polędwicę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Umieść mięso w patelni do pieczenia i ułóż patelnię na środkowej półce w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Zalać marynatą do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i zmniejszyć objętość o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Zdjąć z ognia.
8
Umieść 1/2 płynu w filiżance do fastrygowania i rezerwy do użycia jako sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Piecz polędwicę w piekarniku przez 30 do 40 minut, fastrygując lekko zmniejszoną marynatą, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 145 Stopni F (63 Stopni C), gdy zostanie zmierzona w najgrubszej części polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Wyjmij polędwicę z piekarnika, przykryj folią i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
11
Podajemy każdą porcję z sosem reserved skropionym na wierzchu i posypką pestek granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega Norton Malbec Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn