Musztarda Granat Polędwica Wieprzowa

Musztarda Granat Polędwica Wieprzowa
Musztarda granat Polędwica wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, musztarda dijon, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona granatu można śledzić to danie główne z Granat Jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Salsą Granatową, Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatów, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatu.

Instrukcje

1
W czystym słoiku z ciasną pokrywką połącz sok z granatu, sok pomarańczowy, musztardę, miód, czosnek, skórkę pomarańczową i pieprz cayenne. Dokręcić pokrywkę i wstrząsnąć, aż wszystko dobrze się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2
Polędwicę wieprzową zalać dużą plastikową torebką. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Zalać dużą patelnię sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Usuń polędwicę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
5
Umieść mięso w patelni do pieczenia i ułóż patelnię na środkowej półce w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Zalać marynatą do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i zmniejszyć objętość o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Zdjąć z ognia.
8
Umieść 1/2 płynu w filiżance do fastrygowania i rezerwy do użycia jako sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Piecz polędwicę w piekarniku przez 30 do 40 minut, fastrygując lekko zmniejszoną marynatą, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 145 Stopni F (63 Stopni C), gdy zostanie zmierzona w najgrubszej części polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjmij polędwicę z piekarnika, przykryj folią i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podajemy każdą porcję z sosem reserved skropionym na wierzchu i posypką pestek granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega Norton Malbec Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn