Musztarda Granat Polędwica Wieprzowa

Musztarda Granat Polędwica Wieprzowa
Musztarda granat Polędwica wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, musztarda dijon, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona granatu można śledzić to danie główne z Granat Jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Salsą Granatową, Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatów, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem z granatu.

Instrukcje

1
W czystym słoiku z ciasną pokrywką połącz sok z granatu, sok pomarańczowy, musztardę, miód, czosnek, skórkę pomarańczową i pieprz cayenne. Dokręcić pokrywkę i wstrząsnąć, aż wszystko dobrze się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
2
Polędwicę wieprzową zalać dużą plastikową torebką. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Zalać dużą patelnię sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Usuń polędwicę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Umieść mięso w patelni do pieczenia i ułóż patelnię na środkowej półce w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Zalać marynatą do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i zmniejszyć objętość o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Zdjąć z ognia.
8
Umieść 1/2 płynu w filiżance do fastrygowania i rezerwy do użycia jako sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Piecz polędwicę w piekarniku przez 30 do 40 minut, fastrygując lekko zmniejszoną marynatą, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 145 Stopni F (63 Stopni C), gdy zostanie zmierzona w najgrubszej części polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjmij polędwicę z piekarnika, przykryj folią i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Podajemy każdą porcję z sosem reserved skropionym na wierzchu i posypką pestek granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega Norton Malbec Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn