Musztarda Dijon Pełnoziarnista
Ten przepis służy 4. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 99 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, wino, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 96 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą, oraz Dijon - sałatka z tuńczyka z kolendrą na chlebie pełnoziarnistym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić nasiona gorczycy, Wino i ocet w małej misce lub pojemniku, przykryć i pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez dwa dni.
Przenieść nasiona gorczycy i płyn do słoika blendera.
Dodać sól i cukier, jeśli używasz, i puree, aż musztarda tworzy pastę, ale całe nasiona nadal pozostają.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i pozostawić w lodówce na 2 dni przed użyciem.