Nadziewane muszle II wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 2,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną wołowinę, ser mozzarella, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Muszle Nadziewane, Muszle Nadziewane, oraz Niskotłuszczowe Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dobrze spuścić.
3
W dużej patelni brązowy mielonej wołowiny i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Spuścić smar.
5
W dużej misce dodać posiekane pomidory, sos pomidorowy, i twaróg; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twarożek
Sos Pomidorowy
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj bazylii, oregano, czosnek, sól i pieprz do smaku. Mieszać aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Pieprz
Bazylia
Sól
7
W dolnej części naczynia do pieczenia 2 quart, przykryć pół szklanki mieszanki sosu pomidorowego. Skorupki nadziewać mieszanką wołową i układać obok siebie w naczyniu. Nadziewane muszle przykryć pozostałym sosem pomidorowym, a na wierzch polać serem mozzarella. Pokrywa z folią aluminiową.