Muszle i ser
Muszle i ser mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, płatki chili, ser ricotta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Muszle Jumbo ze szparagami, Prosciutto, serem Ricotta i sosem z trzech serów, Tex-Mex muszle i ser, oraz Trzy-Serowe Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-do 8-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 do 6 quarts wody do wrzenia. Opłukać jarmuż; wyciąć i wyrzucić łodygi i twarde centra liści.
Dodać jarmuż do wrzącej wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jasnozielony i przetargu ugryźć, o 5 protokół. Łyżką szczelinową przesunąć kapustę na durszlak, aby osuszyć.
Dodaj makaron do wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ledwo miękkie do ugryzienia, o 10 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania; powrót makaron na patelnię.
Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na 12-na 15-calowej blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, obracając raz, aż do chrupkości i wyschnięcia, w sumie około 15 minut. Po jednej stronie każdego kromki chleba natrzeć ząbkiem czosnku; wyrzucić pozostały ząbek.
Niech chleb ostygnie, a następnie zamknąć w ciężkiej plastikowej torbie i zmiażdżyć wałkiem do ciasta lub wirować w robocie kuchennym na grube okruchy.
Grubo posiekać jarmuż. W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać 1 łyżkę tłoczonego lub mielonego czosnku i płatków chili w oleju, aż czosnek będzie pachnący (ale nie brązowy), 1 do 2 minut.
Dodać sok z cytryny i jarmuż i mieszać, aż płyn odparuje, 2 do 3 minut.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Wymieszaj mieszankę jarmużu, ser ricotta, 1/2 łyżeczki soli i 1 szklankę płynu do gotowania makaronu. Dzielimy równo na cztery miski i posypujemy bułką tartą i parmezanem.