Muszelki z włoską kiełbasą i farszem Ricotta wymagają ok. 1 godzina i 21 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 991 kalorii, 57g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 4,12 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ser mozzarella, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Muszelki z włoską kiełbasą i farszem Ricotta, Włoska kiełbasa, szpinak i ser Ricotta Nadziewane muszelki, oraz Rozjaśnione Skorupki Nadziewane Ricottą Z Włoską Kiełbasą Ragu.
Instrukcje
1
Na patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż wieprzowina nie jest już różowy; odcedzić. W holenderskim piekarniku ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
2
Używając szczotki do ciast, obłożyć boki i spód 3-litrowego naczynia do pieczenia olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wlać połowę sosu marinara do naczynia do pieczenia. W dużej misce połącz jajka, ser ricotta, 2-1 / 2 szklanki mozzarelli, 1/2 szklanki parmezanu, ser Romano, bazylia, pieprz i przygotowaną kiełbasę. Stuff skorupy z mieszaniną mięsa; zorganizować w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym Pieprzem
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.