Muszelki z włoską kiełbasą i farszem Ricotta
Muszelki z włoską kiełbasą i farszem Ricotta wymagają ok. 1 godzina i 21 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 991 kalorii, 57g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 4,12 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ser mozzarella, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Muszelki z włoską kiełbasą i farszem Ricotta, Włoska kiełbasa, szpinak i ser Ricotta Nadziewane muszelki, oraz Rozjaśnione Skorupki Nadziewane Ricottą Z Włoską Kiełbasą Ragu.
Instrukcje
Na patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż wieprzowina nie jest już różowy; odcedzić. W holenderskim piekarniku ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać zimną wodą.
Używając szczotki do ciast, obłożyć boki i spód 3-litrowego naczynia do pieczenia olejem.
Wlać połowę sosu marinara do naczynia do pieczenia. W dużej misce połącz jajka, ser ricotta, 2-1 / 2 szklanki mozzarelli, 1/2 szklanki parmezanu, ser Romano, bazylia, pieprz i przygotowaną kiełbasę. Stuff skorupy z mieszaniną mięsa; zorganizować w naczyniu do pieczenia.
Wlać pozostały sos marinara na muszli.
Przykryć i piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 minut. Posypać pozostałą mozzarellą i parmezanem.
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.