Muszelki Nadziewane Chudą Kiełbasą
Chude kiełbasa nadziewane muszle może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, muir ziołowy sos do makaronu, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszle Nadziewane Kiełbasą, Muszle Nadziewane Kiełbasą, oraz Kiełbasa Alfredo Faszerowane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
W 10-calowej patelni nonstick, pokruszyć kiełbasę. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
W średniej misce, ser ricotta wymieszać, 1 szklanka mieszanki sera włoskiego, szpinak i bazylia, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z marchewką i kiełbasą.
Rozprowadzić około 1/2 szklanki sosu makaronowego na dnie naczynia do pieczenia. Łyżka około 3 łyżki mieszanka kiełbasy do każdej powłoki makaronu. Ułóż muszle, wypełnione boki do góry, na sosie w naczyniu do pieczenia.
Resztę sosu z makaronu zalać nadziewanymi muszelkami. Spryskaj 15-calowy kawałek folii sprayem do gotowania; przykryj skorupy folią.
Piec 40 minut. Posypać pozostałą 1 szklanką włoskiej mieszanki serowej.
Piec od 5 do 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.