Mushroom Steak ' n ' Linguine

Mushroom Steak ' n ' Linguine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Mushroom Steak 'n' Linguine. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś do smarowania szczypiorek i cebulowy serek śmietankowy, rozmaryn, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę można śledzić to danie główne z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Mushroom Linguine, Mushroom Linguine, oraz Pieczony Grzyb Linguine podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie wołowinę posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni podsmażyć wołowinę w 2 łyżeczkach oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć i ogrzać.
3
Na tej samej patelni podsmażyć czerwoną paprykę i cebulę w pozostałym oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać grzyby; smażyć 1-2 minuty dłużej lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodaj szpinak i rozmaryn; gotuj i mieszaj, aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z serkiem śmietanowym, śmietaną i mlekiem; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
6
Odcedź linguine; wierzch z mieszanką grzybową i wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek świetnie komponuje się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn