Muscadine Galaretka Winogronowa

Muscadine Galaretka Winogronowa
Muscadine galaretka winogronowa jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 936 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.27 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka płynnych owoców pektyny, muscadine sok winogronowy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Muscadine and Scuppernong Jelly, Kłoda z koziego sera z galaretką Muskadynową, oraz Galaretka winogronowa MCP dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok winogronowy, sok z cytryny i cukier w czajniku o płaskim dnie. Doprowadzić do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WinogronowySok Winogronowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Dodaj płynną pektynę i wróć do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pektyna W PłyniePektyna W Płynie
3
Wyjąć z ognia, a pianę zetrzeć metalową łyżką.
4
Kadzi gorącej galaretki do gorących sterylizowanych słoików, pozostawiając 1/4-calowy headspace. Pokrywa z metalowymi pokrywkami i ciasnymi taśmami ŚRUBOWYMI. Galaretka proces w łaźni wrzącej wody 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia0
Magazyn