Mus łososiowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 327 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jeśli masz Koper, papryka, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy to Mus z łososia z ikrą łososia i Crudites, Mus Łososiowy, oraz Mus Łososiowy.
Instrukcje
1
Odcedzić łososia, rezerwując płyn; dodać wodę do płynu łososia, aby uzyskać 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Woda
2
Połącz płyn łososiowy i żelatynę w małym rondlu; gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
łosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Usuń skórę i kości z łososia, i wyrzucić; Płatek łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
5
Umieścić mieszaninę żelatyny, łosoś, cebula, majonez, śmietana, sok z cytryny, sól czosnkowa, koper, pieprz i pietruszka w pojemniku blendera elektrycznego; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Czosnkowa
Sok Z Cytryny
Majonez
Kwaśna śmietana
Koper
żelatyna
Pietruszka-nać
Pieprz
łosoś
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać mieszaninę do lekko naoliwionej 5-szklankowej formy rybnej. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
7
Unmold na tacy.
8
Udekorować galaretką, ugotowanym makaronem i paskami zielonej cebuli; posypać papryką według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Zielona Cebula
Papryka
9
Podawać z różnymi krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
10
Uwaga: przepis może być również przygotowany w robocie kuchennym. Umieść ostrze noża w misce procesora; dodaj składniki. Proces aż gładka, i postępować zgodnie z zaleceniami.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.