Mus Z Wędzonego Pstrąga
Wędzony mus z pstrąga to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pstrąga, sok z cytryny, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus Z Wędzonego Pstrąga Z Pomarańczą I Szczypiorkiem, Mus z wędzonego pstrąga-imbb no.15 " delicious: days, oraz Dip Wędzony Z Pstrąga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć skórę z pstrąga i wyrzucić.
Połącz pstrąga, 1/4 szklanki ciężkiej śmietany, sok z cytryny i chrzan w robocie kuchennym. Puls aż do połączenia.
Serek topiony i dodatkowe 2-3 łyżki śmietany w robocie kuchennym, aż będzie lekki i puszysty.
Składamy śmietanę z serem na pstrągi i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Podawać z opiekanymi plastrami baugette lub krakersami wodnymi.