Mus z awokado i kolendry wymaga około 2 godziny i 38 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka zielonej cebuli, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mus z awokado i kolendry, czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado, oraz Dip Z Musem Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 3 (1 szklanka) lub 6 (1/2 szklanki) ramekins z oleju roślinnego gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Umieść kolendrę, zieloną cebulę, serek śmietankowy, sól, sok z limonki, i chile w robocie kuchennym i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Zielona Cebula
Sok Z Limonki
Kolendra
Papryka Chili
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Wlać 1/4 szklanki wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Posypać żelatynę wodą i odstawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
5
Pozostałe 3/4 szklanki wody umieścić w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Wlać wrzącą wodę do zmiękczonej żelatyny i ubijać, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Dodać żelatynę do mieszaniny w robocie kuchennym, pulsując aż do puree i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
8
Wlać mieszaninę do przygotowanych ramekin. Przykryć folią i przechowywać w lodówce do firmy, o 2 hours.To unmold, napełnij duży pojemnik bardzo gorącą wodą. Zanurz ramekiny w wodzie na 1 minutę. Delikatnie, ostrą końcówką noża na krawędzi każdego musu. Unmold na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Karmelki I Tootsie Roll Midgees
Mięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Nóż
9
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
10
Podawać z Crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini
11
Rozgrzej patelnię grillową lub grill węglowy. Plastry bagietki posmarować oliwą z oliwek pędzlem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Patelnia Do Grilla
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
12
Posypać oregano i doprawić solą i pieprzem. Grill do złotego, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite