Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać brązowy masło i cynamon mus jabłkowy spróbować. Jedna porcja zawiera 873 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.11 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, sok z 1 cytryny, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki ziemniaczane w stylu Rösti z rozmarynem i brązowym masłem mus jabłkowy, Cynamon przyprawowy chleb jabłkowy z masłem miodowym, oraz Naleśniki owsiane cynamonowe z solonym masłem orzechowym syrop klonowy.
Instrukcje
1
Umieść jabłka, cydr, brązowy cukier, sok z cytryny, cynamon i gałkę muszkatołową w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 25-30 protokół.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Zdjąć z ognia. Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
3
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Kontynuuj gotowanie, aż masło zmieni kolor na złoty.