Mus jabłkowy Sarah

Mus jabłkowy Sarah
Sos jabłkowy Sary może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 144 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką jabłka, zmielony cynamon, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Przyprawiony mus jabłkowy Sarah, Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), oraz Granola O. J. Sarah.

Instrukcje

1
W rondlu połącz jabłka, wodę, cukier i cynamon. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 15 do 20 minut, lub aż jabłka będą miękkie. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie rozgnieść widelcem lub maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
ZiemniakZiemniak
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn