Mus Jabłkowy Gruszkowy
Gruszkowy mus jabłkowy to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, laski cynamonu, gruszki bartlett i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mus Jabłkowy Gruszkowy, Muffinki jabłkowe z gruszką, oraz Mus Jabłkowy Z Gruszką Żurawinową.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż owoce będą miękkie. Wyrzucić cynamon i cytrynę. Mieszankę owoców przecisnąć przez sito nad miską za pomocą tylnej części łyżki i wyrzucić Skórki. Wymieszać z brązowym cukrem.
SOS podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzony.