Mus Jabłkowo-Kiszony
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne? Mus jabłkowy-żeberka z kiszonej kapusty mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,22 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 27g białka, oraz 38g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żeberek wieprzowych, bulionu z kurczaka, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Żeberka i kapusta kiszona, Żeberka i kapusta kiszona, oraz Wędzony Kotlet Schabowy Z Kiszoną Kapustą, Ziemniakami I Musem Jabłkowym.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowe żeberka w oleju. Ułóż żeberka w nie natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Opłucz i wyciśnij kapustę kiszoną; ułóż kapustę kiszoną, mus jabłkowy i cebulę na żeberkach.
Połącz bulion i sok jabłkowy; polej wszystko.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1-3/4 godziny; odkryć i piec 15 minut dłużej lub do momentu, gdy cebula zacznie się brązowieć, a mięso będzie miękkie.