Dyniowy Mus Szyfonowy z skórką Gingersnap wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 398 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: krystalizowany imbir i bitą śmietanę, jajka, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Mus dyniowy z szyfonu ze skórką Gingersnap, Pumpkin Mousse Pie with Gingersnap Crust, oraz Szyfonowe Ciasto Z Persimmon Z Skórką Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszaj w misce okruchy gingersnap i masło, aż okruchy będą równomiernie nawilżone, a następnie naciśnij na dno maślanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap Okruchy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Piec w środku piekarnika, aż krawędź jest złoty kolor, o 8 protokół (uważnie obserwować pod koniec pieczenia; skorupa spala się łatwo). Schłodzić w patelni na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
1
W małej miseczce posypać żelatyną i pozostawić do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Ubić razem żółtka i brązowy cukier z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż gruby i blady, 3 do 5 minut. Zmniejsz prędkość do umiarkowanej i wymieszaj dynię, przyprawy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Dynia
Przyprawy
żółtko Jaja
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Przenieść mieszaninę dyni do ciężkiego rondla 4-quart i gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż zarejestruje się160°F na termometrze cukierkowym lub natychmiastowym odczycie, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
4
Zdjąć patelnię z ognia i natychmiast dodać mieszaninę żelatyny, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przełożyć do dużej metalowej miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą i ostudzić, mieszając od czasu do czasu, aż do uzyskania konsystencji surowych białek, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Białka ubijać oczyszczonymi ubijakami z dużą prędkością, aż staną się spienione, następnie stopniowo dodawać cukier granulowany, ubijając, aż białka utrzymają sztywne, błyszczące szczyty. Delikatnie, ale dokładnie złożyć do mieszanki dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Białka Jaj
Dynia
7
Ubij śmietanę w innej misce z oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty, a następnie delikatnie, ale dokładnie złóż mieszankę z dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
8
Wlać nadzienie do patelni springform, wygładzając górę i schłodzić, odsłonięte, 1 godzinę. Przykryć i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
9
Przed podaniem, uruchomić cienki nóż wokół krawędzi patelni i usunąć bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
1
Białka jaj w tym przepisie nie są gotowane. Jeśli Salmonella jest problemem w Twojej okolicy, możesz użyć odtworzonych sproszkowanych białek jaj, takich jak tylko białka.