Polędwiczki Wieprzowe Żurawinowo-Morelowe

Polędwiczki Wieprzowe Żurawinowo-Morelowe
Polędwiczki wieprzowe żurawinowo-morelowe to danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 4G tłuszczu i w sumie 222 kalorie. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka moreli, polędwicy wieprzowej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Z łyżką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Morelowo-Pekan, Polędwiczki wieprzowe pieczone z sosem żurawinowo-portowym, oraz Polędwiczki wieprzowe nacierane przyprawami w łupinach kukurydzy z salsą żurawinowo-awokado.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz pierwsze sześć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do zmiękczenia owoców. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wytnij wzdłuż szczeliny w dół środka każdej polędwicy do 1/2 cala. DNA. Otwórz polędwiczki, aby leżały płasko;przykryj folią. Spłaszcz do 3/4 cala. grubość; Usuń plastik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Posmaruj mieszanką owoców do 3/4 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
OwoceOwoce
4
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; związać sznurkiem kuchennym na 1-1/2 cala. interwały.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
5
Wyłóż płytką patelnię wytrzymałą folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieść mięso na ruszcie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstaw na 5-10 minut przed pokrojeniem.

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to moje najlepsze typy polędwicy wieprzowej. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować King Estate Domaine Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn