Mus dyniowy to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mus Dyniowy, Mus Dyniowy, oraz Mus Dyniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać pół na pół, dynię, brązowy cukier, sól, cynamon i gałkę muszkatołową w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą do gorąca, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
3
Żółtka ubić w innej misce, wymieszać część gorącej dyni z żółtkami, aby je podgrzać, a następnie wlać mieszaninę jajko-dynia z powrotem do podwójnego kotła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu