Mus Czekoladowy Z Likierem Pomarańczowym

Mus Czekoladowy Z Likierem Pomarańczowym
Mus czekoladowy z likierem pomarańczowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 814 kalorii, 10g białka, oraz 75 g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie placki do pieczenia czekolady, cukier puder, bitą śmietanę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Suflet czekoladowo-pomarańczowy likierowy z sosem czekoladowym, Fruitcake Junkyard Brownie z przyprawionym likierem pomarańczowym i białą czekoladą, oraz Mus czekoladowy a L ' Orange.

Instrukcje

1
Na podwójnym kotle ułożyć Likier czekoladowy i pomarańczowy. Doprowadzić wodę do wrzenia w dnie podwójnego kotła; usunąć z ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Umieść czekoladę na gotującej się wodzie i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Niech chłodne do letniego.
4
Ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Złóż około jednej czwartej bitej śmietany w roztopioną czekoladę, szybko pracując; złóż mieszankę czekoladową w pozostałą bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Łyżka równomiernie do poszczególnych małych filiżanek. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Dollop z pomarańczową bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn