Mumie Hot Dog z dipem miodowo-musztardowym
Przepis Hot Dog mumie z miodem musztarda Dip może zaspokoić Amerykański głód w około 35 minut. Na 46 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sos pieprzowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić ciasto półksiężycowe na dwa prostokąty; uszczelnić szwy i perforacje.
Wytnij każdy prostokąt poziomo na 10 pasków. Owiń jeden pasek wokół każdego hot doga.
Miejsce 1. apart na nieczystej blasze do pieczenia. W małej misce ubić jajko i wodę; umyć wierzchy.
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do złotego koloru.
Dodać oczy musztardą. W małej misce, połączyć składniki dip; podawać z mumie.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to świetny wybór do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.