Muffiny Brzoskwiniowe
Muffiny brzoskwiniowe wymagają około 50 minut od początku do końca. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 16. Przepis ten zachwycił 590 osób. Jeśli masz brzoskwinie, zmielony cynamon, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Muffiny Brzoskwiniowe, Muffinki Brzoskwiniowo-Owsiane, oraz Muffiny Z Ciasta Brzoskwiniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj 16 muffinek.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej misce wymieszaj olej, jajka i cukier. Wymieszać mieszaninę oleju do mieszaniny mąki tylko do wilgotnego. Złożyć brzoskwinie. Łyżkę do przygotowanych muffinek.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut przed włączeniem na stojaki z drutu do całkowitego ostygnięcia.