Muffinki Zbożowo-Jabłkowe
Muffinki zbożowo-jabłkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 165 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zmielony cynamon, proszek do pieczenia, jajko lub kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Muffiny Cranowo-Jabłkowe, Po Rodzynkach Otręby Sos Jabłkowy Otręby Płatki Muffinki, oraz Muffinki Cran-Orange.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków muffin; spryskaj sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać mus jabłkowy, mleko, olej i jajko do wymieszania. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem cukru gruboziarnistego tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Posypać gruboziarnistym cukrem.
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru.