Muffinki malinowe z serem śmietankowym mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis wegetariański serwuje 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka mleka, cukru cukierniczego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Muffinki Malinowo-Serowe, Muffinki Z Serem Malinowym, oraz Muffinki Z Serem Malinowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, krem ser, masło i cukier, aż gładka. Ubić w jajku i białku. Ubić w maślance i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Maślanka
Białka Jaj
Wanilia
Masło
Krem
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany tylko do zwilżenia. Złóż maliny i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maliny
Orzechy Włoskie
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Napełnij papierowe kubki na muffinki pełne trzy czwarte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Piec w temperaturze 350° przez 25-28 minut lub aż wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
5
Połączyć cukier cukierniczy z mlekiem; skropić babeczkami.