Muffinki z otrębów jabłkowych to lacto ovo vegetarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śniadanie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, proszek do pieczenia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Post Raisin Otręby Sos Jabłkowy Otręby Muffinki Zbożowe, Jabłko Cynamon Otręby Babeczki / Super Otręby Muffin Ciasto, oraz Babeczki Z Otrębami Jabłkowymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 12 kubków na muffinki lub wyłóż papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Ubij mąkę, otręby, 3/4 szklanki brązowego cukru, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, 1 łyżeczkę cynamonu i sól w dużej misce, aż dokładnie się połączą. Ubij mleko, olej roślinny i jajka w osobnej misce.
Wlej płynne składniki do mieszanki mąki i mieszaj, aż się wymieszają. Delikatnie wmieszaj jabłka do ciasta i napełnij przygotowane muffinki do około 3/4.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
W misce wymieszaj 1/4 szklanki mąki i 1/4 szklanki brązowego cukru z 1/2 łyżeczki cynamonu; pokrój masło w mieszankę brązowego cukru, aż kruszonka będzie krucha.