Muffinki z kwaśną śmietaną i cytryną miód kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj kwaśnej śmietany i babeczek kukurydzianych z miodem cytrynowym. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Kwaśną Śmietaną Cytrynową, Muffinki Z Kwaśną Śmietaną Cytrynową, oraz Muffinki Z Kwaśną Śmietaną Cytrynowo-Jagodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj tacę na muffinki.
Mieszaninę przygotowuje się w 2 częściach-mokrej i suchej. Najpierw przygotuj mokrą mieszaninę. W dużej misce ubij razem jajka, śmietanę, roztopione masło, mleko, miód, skórkę z cytryny i sok. W oddzielnej dużej misce wymieszać wszystkie suche składniki. Po zmieszaniu suchej mieszanki należy dodać mokrą mieszaninę, składając ją do suchej mieszanki. Jak tylko obie mieszanki zostaną wymieszane, łyżka mieszanki do przygotowanej tacy na muffinki. Napełnić każdy kubek około 2/3 do 3/4 pełne.
Piec babeczki przez około 20 do 25 minut, lub aż góra ma złotą skórkę. Po przygotowaniu wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.