Muffinki Z Jagodami Mrożone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj mrożonych babeczek jagodowych. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 173 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mleko, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Mrożone Ciasto Z Jagodami, oraz Jagodowy Jogurt Mrożony.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce, masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajka, mleko i wanilię; dobrze wymieszać. Wymieszać suche składniki tylko do zwilżenia. Złóż mrożone jagody.
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Połączyć cukier i gałkę muszkatołową; posypać babeczkami.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu.