Muffinki z masłem orzechowym i bananem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 18. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, proszek do pieczenia, chrupiące masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj No-Nut Butter Peanut Butter Banana Chocolate Chip Muffins, Muffiny Bananowe Z Masłem Orzechowym, oraz Muffiny Bananowe Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem płatki i mleko; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2
Połączyć mąkę i dalej 3 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Banana i kolejne 3 składniki wymieszać w mieszance płatków; dodać do suchych składników, mieszając aż do zwilżenia. Łyżka do natłuszczonych patelni do muffinów, wypełniając dwie trzecie pełne.