Muffinki Marchewkowe Bezglutenowe Z Cukinią

Muffinki Marchewkowe Bezglutenowe Z Cukinią
Bezglutenowe cukinia marchew babeczki wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 75 centów za porcję. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka cynamonu, jabłka, skrobi ziemniaczanej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest dostarczany przez breakfast.food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Niesamowite bezglutenowe cukinia marchew muffiny, Bez Cukru I Nabiału Mini Marchewka Cukinia Muffiny, oraz Cukinia Chocolate Chip Mini Muffins (Bezglutenowe + Bez Cukru Rafinowanego).

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 opakowania (po 2 uncje każde) zmielonych migdałów2 opakowania (po 2 uncje każde) zmielonych migdałów1jabłko, startejabłko, starte1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowa brązowamąka ryżowa brązowa1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew, rozdrobnionamarchew, rozdrobniona3warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan3(częściowo & )(częściowo & )1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasiona lnunasiona lnu1szczypta1 szklanka mirinu lub słodkiego sake1 szklanka mirinu lub słodkiego sake1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoguma guarguma guar1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskrobia ziemniaczanaskrobia ziemniaczana2Spód: okruszki z herbatników grahamzielone, nieprażone pestki dyni, np. pestki dynizielone, nieprażone pestki dyni, np. pestki dyni1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerodzynki (opcjonalnie)rodzynki (opcjonalnie)1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziarna słonecznikaziarna słonecznika1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskrobia z tapiokiskrobia z tapioki2warzywo (np. szpinak)mleczne czekoladki hershey®'s kisses®mleczne czekoladki hershey®'s kisses®1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej roślinny (ja używam kokosa)olej roślinny (ja używam kokosa)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt lub maślankajogurt lub maślanka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia, rozdrobniona i wyciśniętacukinia, rozdrobniona i wyciśnięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia9
Magazyn