Muffinki Klonowo-Orzechowe
Muffinki Klonowo-orzechowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, mąki, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Muffinki Z Orzechami Klonowymi, Muffinki Z Orzechami Klonowymi, oraz Banan Klon Orzech Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; pokroić w margarynę blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Połączyć syrop klonowy, smak klonowy, białka jaj, i jogurt; dodać do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone.
Podziel ciasto równomiernie między 18 kubków muffinowych pokrytych sprayem do gotowania; posypać orzechy włoskie równomiernie na ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub do momentu, gdy babeczki zostaną lekko dotknięte na środku.
Natychmiast wyjąć z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.