Muffinki Jabłkowo-Imbirowe
Muffinki jabłkowo-imbirowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 182 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, płatki owsiane, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 20%. Podobne przepisy to Muffinki jabłkowe z jabłkowo cynamonową glazurą, Muffinki jabłkowe z jabłkowo cynamonową glazurą, oraz Muffiny Imbirowe.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąki i kolejne 3 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Do suchych składników dodać mieszankę owsianą, mieszając aż do wilgotności. Delikatnie złożyć jabłko.
Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać 2 łyżeczki owsa na wierzchu ciasta.
Piec w temperaturze 400 przez 18 do 20 minut lub do momentu, gdy babeczki odrosną po dotknięciu.