Muffinki Jabłkowo-Cheddarowe

Muffinki Jabłkowo-Cheddarowe
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Jabłko-Cheddar Muffins może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 85 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, jajka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Jabłkami Cheddar, Muffinki Jabłkowo-Cheddarowe, oraz Sałatka z jabłkami, białym cheddarem i szpinakiem z miodowo-jabłkowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych kubków do muffinek ze skróceniem lub linią z papierowymi kubkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce lekko ubić jajko. Wymieszaj pozostałe składniki tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec 17 do 19 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn