Need a wegetariański posiłek poranny? Muffinki gruszkowo-imbirowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 25. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki gruszkowe z imbirem, Muffinki Z Gruszką Imbirową, oraz Muffinki gruszkowo-imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 12-cup Muffin cyny i 3 filiżanki 6-cup Muffin cyny z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, zmielony imbir, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W średniej misce ubić roztopione masło, jajka, maślankę, wanilię i świeży imbir do wymieszania.