Need a wegetariański posiłek poranny? Golden Harvest Muffins może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka migdałów, jajka, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Muffinki Golden Harvest, Muffinki Golden Harvest, oraz Muffinki Lniane Golden Harvest.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek lub smaru ze skróceniem. W dużej misce, ubić jajka, olej, mleko i wanilia z trzepaczką do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól; mieszaj, aż suche składniki zostaną zwilżone. Łyżką wymieszać marchew, jabłko, kokos, rodzynki i 1/2 szklanki migdałów.