Babeczki dyniowo-żurawinowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 328 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki Z Dynią Żurawinową, Babeczki Z Dynią Żurawinową, oraz Babeczki Z Dynią Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. posmaruj 12 miseczek do muffinek o regularnym rozmiarze ze skracaniem lub linią z papierowymi kubeczkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon, imbir i sól. Wymieszać z dynią, olejem, jajkami, żurawiną i orzechami pekan tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
żurawina
Cynamon
Dynia
Imbir
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać Gruboziarnisty cukier równomiernie na ciasto w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruboziarnisty
4
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.