Muffinki Cytrynowo-Makowe
Przepis na muffinki cytrynowo-Makowe gotowe w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 36. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mak, proszek do pieczenia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Cytrynowo-Makowe, Muffinki Cytrynowo-Makowe, oraz Muffinki Cytrynowo-Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzewaj do 177°. masło i mąka trzy mini muffinpans lub linia z wkładkami papierowymi.
Mąkę,proszek do pieczenia, 1/2 łyżeczki grubej soli i sody oczyszczonej ubić w średniej misce.
Whiskbuttermilka i sok z cytryny w małej bowlto blend. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło i skórki cytryny w dużej misce toblend.
Dodawać jajka po 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, od czasu do czasu zeskrobując boki worka. Ubij w suchych składnikach w 3 dodatkach, a następnie mieszaj z maślanką w 2 dodatkach.
Wymieszać aż do wymieszania.
Wymieszać nasiona inpoppy. Łyżka ciasto do przygotowanegomuffin kubki przez obfite łyżki.
Piecz babeczki, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, 22 do 24 minut.Schłodzić w patelniach 5 minut.
Muffinki wyjąć z foremek i ostudzić na stojaku.