Muffinki Cytrynowo-Kukurydziane
Cytrynowo-kukurydziane babeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mączkę kukurydzianą, ekstrakt z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffinki Kukurydziane Cytrynowo-Jagodowe, Muffinki z kwaśną śmietaną i cytryną miód kukurydziany, oraz Kremowe Muffinki Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia 8 kubki muffin z papierowych kubków do pieczenia, lub dno tłuszczu tylko kubki muffin ze skróceniem.
W średniej misce, wymieszać razem mix muffin i mąki kukurydzianej. Mieszaj mleko, masło, ekstrakt z cytryny i jajko, aż suche składniki zostaną zwilżone. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec babeczki 17 do 22 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu.