Muffinki Białe Malinowe
Białe muffinki z malinami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki z malinami i białą czekoladą, Muffinki Z Białej Czekolady Malinowej, oraz Muffinki Malinowo-Z Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Tłuszcz i mąka 12 filiżanek muffin.
W dużej misce wymieszać 2 szklanki mąki, 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Ubij obie ilości mleka z jajkiem w innej misce; wymieszaj mieszaninę mąki z 1/4 szklanki roztopionego masła, 1 łyżeczka ekstraktu z malin i ekstraktu wanilii, aż tylko zwilżony. Ciasto będzie grudkowate. Złożyć w maliny i białe kawałki czekolady; łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin.
Wymieszać w misce 5 łyżek cukru, 2 łyżki mąki, cynamon i 1/2 łyżeczki ekstraktu z malin. Za pomocą krajalnicy posiekać 2 łyżki masła do mieszanki, aż będzie przypominać grubą kruszonkę; posypać babeczkami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 18 do 21 minut.