Fudgy bananowe muffinki to wegetariańska poranny posiłek. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, oleju roślinnego, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Eggless Jowar Banana Muffins-Wegańskie Muffiny Bananowe Sorgo, Fudgy Bananowe Trufle, oraz Fudgy Banana Brownies podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce połączyć banany, mleko, jajko, olej i wanilię; wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda Kremowa
Dodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki w jednej trzeciej pełne. Rozbij każdy batonik na 12 kawałków; umieść dwa kawałki w każdym kubku muffin. Top z pozostałym ciastem. Posiekać pozostałe kawałki batonika; posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielski Batonik Toffi, Siekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut lub aż wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.