Muffin kukurydziany z trzciny cukrowej
Muffin kukurydziany Cane Pole wymaga około 26 minut od początku do końca. Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 6 g białka i 13 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Udaj się do sklepu i kup paluszki precli, szczypiorek, krakersy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 22%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Podobne przepisy obejmują Muffin kukurydziany, May Pole Punch i Churros z muffinem kukurydzianym.
Instrukcje
Przygotuj ciasto na chleb kukurydziany zgodnie z instrukcją na opakowaniu muffinów; dodać ser cheddar, jalapeno i posiekany szczypiorek.
Napełnij natłuszczonymi foremkami na muffiny do trzech czwartych wysokości.
Piec w temperaturze 400° przez 13-16 minut lub do złotego koloru. Studzimy przez 5 minut, a następnie wyjmujemy z formy na kratkę, aby całkowicie ostygły.
W przypadku wędki przywiąż jeden koniec kawałka szczypiorku do każdego paluszka precli, a drugi koniec do krakersa rybnego.
Posmaruj wierzch muffinów serkiem śmietankowym. W każdą muffinkę włóż wędkę.
Ułożyć na półmisku do serwowania.
Na talerzu posyp pozostałymi krakersami rybnymi.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Muffiny kukurydziane można łączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.