Muddy Buddies® Snickerdoodle Śnieżki

Muddy Buddies® Snickerdoodle Śnieżki
Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pianki, masło, popcorn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Snickerdoodle Muddy Buddies, Muddy Buddies® Snickerdoodle Mocha Martini, oraz Easy Muddy Buddies® Snickerdoodle White Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W dużej misce do mikrofali, mikrofalówki marshmallows i masło odkryte na wysokiej około 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszaj popcorn i mieszankę przekąsek. Nasmaruj ręce olejem roślinnym. Dla każdej kuli śnieżnej kształtuj 1/3 szklanki mieszanki w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
3
Umieść kulki na arkuszu cookie, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka biała czekolada i skracanie odkryte na wysokiej około 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mżawka nad górną jedną trzecią każdej piłki, aby wyglądać jak śnieg.
6
Posypać gruboziarnistym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn