Muchacho con Melao de Panela (Wołowina z syropem z cukru trzcinowego)

Muchacho con Melao de Panela (Wołowina z syropem z cukru trzcinowego)
Muchacho con Melao de Panela (Wołowina z syropem z cukru trzcinowego) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 411 kalorii, 47g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście laurowe, musztardę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Syrop Trzcinowy Pecan Pie, Syrop Trzcinowy Szkliwione Gorące Skrzydełka, oraz Przepis Na Szynkę Z Orzechami Pekan, Bourbon I Syropem Trzcinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wołowinę w niereaktywnym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Umieść biały ocet, mielony kminek, musztardę, cebulę, szalotki, sól i pieprz w blenderze lub robocie kuchennym.Rozetrzyj mieszankę cebuli na całej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Kminek MielonyKminek Mielony
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Odstawić na 2 do 3 dni do lodówki.
4
Rozgrzej olej w dużym garnku i umieść wołowinę i brąz, paląc ją po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj wodę, liście laurowe, tymianek i oregano. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 3 godzin lub aż mięso będzie bardzo miękkie.Weź wołowinę z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Dodaj melao do garnka i wymieszaj z wodą do gotowania, która pozostała w garnku z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze wymieszać i gotować przez około 2 minuty na małym ogniu.
3
Umieść sos w blenderze i zmiksuj na gładką masę i polej wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Podawać na białym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn