Mrożone Margarita Mus Tarty
Mrożone Margarita Mus tarty może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Tarty Sernikowe Margarita, Mrożone Ciasto Margarita, oraz Mrożone Ciasto Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść papierowe kubki do pieczenia w patelniach na muffinki.
Połączyć pierwsze 3 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać. Łyżka stołowapełnia mieszaniny precla do przygotowanych patelni, naciskając, aby pokryć dno kubków.
Piec w temperaturze 300 przez 8 minut.
Wyjąć z piekarnika; lekko ostudzić.
W międzyczasie umieść sok pomarańczowy w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Posypać żelatyną; wymieszać i odstawić na 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa sok pomarańczowy mieszaniny w wysokiej 30 sekund lub aż żelatyna rozpuszcza; dobrze wymieszać. Wymieszać z sokiem z limonki; schłodzić do temperatury pokojowej.
W średniej misce wymieszać śmietanę do ubijania i sól. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym do spienienia.
Dodać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo składaj mieszaninę soku pomarańczowego, aż do połączenia.
Napełnij każdą filiżankę muffin 1/3 szklanki bitej śmietany. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
W razie potrzeby udekorować plasterkami limonki.