Mrożone Mango, Jeżyna Cassis i mozaika waniliowa

Mrożone Mango, Jeżyna Cassis i mozaika waniliowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj mrożone Mango, Cassis z jeżyn i mozaikę waniliową. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 168 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jeżyn, crème de cassis, sorbetu z mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mrożona Terryna tropikalna z sosem Mango-jeżyny, Jogurt Mrożony Z Bananem, Mango I Wanilią, oraz Kremy waniliowe z truskawkami w Cassis.

Instrukcje

1
Włóż sorbet i lody do lodówki, aż równomiernie zmiękną, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
SorbetSorbet
2
W międzyczasie przecier jeżyny, cukier i cassis w blenderze, aż będzie gładki, następnie przecedzić przez sito o drobnych oczkach ustawione nad miską, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. Zamrozić, aby lekko zagęścić, aż lody będą gotowe, 20 do 40 minut, następnie wymieszać, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Creme De CassisCreme De Cassis
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Lekko olej Bochenek pan, a następnie wyciąć kawałek pergaminu, aby dopasować dno i długie boki patelni, pozostawiając co najmniej 3 cale zwis z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4
Dekoracyjnie napełnij patelnię łyżkami sorbetu i lodów, naciskając i wypełniając puste przestrzenie przecierem z jeżyn. Gładki wierzch, dociskając tylną łyżką, aby wyeliminować przestrzenie powietrzne, następnie złożyć pergaminowe klapy na górze i zamrozić do uzyskania stałej masy, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Aby unmold, uruchomić cienki nóż wzdłuż krótkich boków patelni poluzować mozaiki, a następnie otworzyć pergamin i odwrócić na płaskim naczyniu, odrzucając pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pokrój mozaikę w plastry o grubości 1/2 cala.
1
Mozaika może być wykonana 5 dni wcześniej i zamrożona, pokryta folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn