Mrożone Kubki Do Cappuccino
Mrożone kubki Cappuccino mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 183 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mocno brązowy cukier, czekoladowe ciasteczka waflowe, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mrożone Kubki Do Cappuccino, Mrożone Bananowe Cappuccino, oraz Sernik Cappuccino Mrożony Deser.
Instrukcje
Żelatynę, kawę rozpuszczalną i cynamon wymieszać w średnim rondlu. Wymieszać z mlekiem; odstawić 1 min. Gotować na średnim ogniu 5 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, stale mieszając.
Dodać jogurt, cukier, syrop kukurydziany i wanilię; dobrze wymieszać.
Wlać do 9-calowej kwadratowej patelni. Zamrozić 2 godziny lub do prawie stałej. Mieszanka łyżka do dużej miski miksera elektrycznego; pokonać na niskiej prędkości 30 sek. zwiększyć prędkość do wysokiej; pokonać 2 min. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Umieścić 1 wafel na dnie każdej z 12 średnich filiżanek do muffinek; przykryć równomiernie ubitą mieszaniną. Zamrażać 2 godziny lub do firmy. Aby służyć, Uruchom mały nóż wokół krawędzi kubków; usuń z patelni.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 min. lekko zmiękczyć przed podaniem.