Mrożone Ciasto Limonkowe
Mrożone ciasto limonkowe wymaga z grubsza 12 godzin i 17 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z limonki, okruchy krakersów graham, koncentrat limeade i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mrożona Limonka Kokosowa, Mrożona Limonka Kokosowa, oraz Frozen Spadziowo-Limeade Breja.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce wymieszaj okruchy krakersów, cukier i roztopione masło. Mocno dociśnij dolną i górną stronę 9-calowego talerza do ciasta.
Piecz przez 7 minut i ostudź całkowicie.
W średniej misce dodaj bitą polewę i delikatnie dodaj skondensowane mleko.
Dodaj limonkę i skórkę i delikatnie złóż, aby połączyć. Nie pozwól, aby mieszanina stała się zupowa.
Wlać mieszaninę do skórki ciasta i zamrozić przez noc.
Gotowy do podania udekoruj kandyzowanymi skórkami limonki.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto można łączyć z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które można spróbować, jest Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling]()
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling