Mrożone ciasto czekoladowe z sosem wiśniowym
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz likier o smaku wiśniowym, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiśniowa Czekolada Mrożony Jogurt, Cherry Chocolate Chip Mrożony Jogurt, oraz Jogurt Mrożony Ze Świeżych Wiśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarogu w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodać skondensowane mleko i roztopioną czekoladę; ubić do uzyskania kremowej konsystencji. Złożyć ubitą polewą.
Wlać do skorupy krakersów Grahama. Przykryć; zamrozić 8 godzin lub do twardości.
Tymczasem w średnim rondlu połączyć wiśnie, cukier i wodę; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu. W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą i Likier; dobrze zmiksować. Wymieszać do gotującej się mieszanki wiśni. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Chłodne 15 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Aby służyć, umieścić ciasto w lodówce na 30 minut, aby lekko zmiękczyć.
Pokroić w kliny; umieścić na pojedynczych talerzach deserowych.